Hetki ennen konserttia

Junnu-konsertti on viikon päästä –  Mitä, nyt jo!?

Juha Vainion lauluista koostuvan konserttimme suunnittelu aloitettiin puolitoista vuotta sitten. Päätimme yhteistyökumppanimme kanssa yhteisestä konsertista ja sovimme sille ajankohdan, paikan ja laulut. Ensimmäiset laulut saimmekin työn alle jo maaliskuussa 2017. Saimme ehdotuksen kahdesta konsertista peräkkäisinä viikonloppuina, ja siihen päädyttiin yhteisymmärryksessä yhteistyökuoron kanssa.

Kesä kului aurinkoisissa tunnelmissa ja lauluja laulettiin (jos muistettiin). Konsertin työryhmä hoiti aktiivisesti ja upeasti konsertin juoksevia asioita. Onneksi on olemassa some, jonka avulla pystyttiin nopeasti ja joustavasti sopimaan, kuka tekee, mitä ja missä. Mainosmateriaali saatiin jakoon jo alkukesästä, ja ensimmäiset pääsyliput myytiin ennen lippujen painamista.

Syyskausi aloitettiin elokuussa – ääni ruosteessa ja sanat hukassa. Iloitsimme uusista laulajista ja uudesta, aiempaa paremmin akustiikan huomioivasta harjoituspaikasta. Viikot kuluivat laulaen ja viilaten yksityiskohtia ja kas, olemme valmiita ensiesitykseen. Kumpikin konserteista on loppuunmyyty – huikeaa!

Vielä olisi edessä ainakin kenraaliharjoitus, sanojen kertausta, esiintymisvaatteiden tarkistus ja ehkä tärkeimpänä tehtävänä flunssan pitäminen loitolla ennen ensimmäisiä konserttisäveliä. Tästä tulee hyvä viikko!

Juha Vainion sanoin : Sellaista elämä on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s