Uuden laulajan mietteitä

Uutena laulajana kuoroon!

Lapsesta saakka olen haaveillut  lauluharrastuksesta. Perheessämme on musiikki ollut usealla harrastuksena. Mummoni osallistui kuorotoimintaan kirkkokuoron puitteissa ja oma unelmani toteutui jo lapsena, kun pääsin lapsikuoro Kipinän toimintaan mukaan. Nämä haaveet ja unelmat tulivat myös aikuisiällä keskeisiksi haaveiksi. Vaikka asia pyöri mielessä, niin rohkeus ei vaan riittänyt hakeutua mukaan.

Olen seurannut jo pitkään Hyvän Tuulen laulajien toimintaa ja ohjelmistoa, mutta rohkeutta tulla mukaan ei riittänyt. Kuitenkin kun aikani pohdiskelin ja rohkaisin itseäni hakeutuman ryhmään, on siitä muodostunut minulle tärkeä harrastus. Ryhmässä minut otettiin hyvin vastaan, minua opastettiin ja on oltu tukena aloittelijalle. Tietenkin vie oman aikansa, että kaikki asiat oppii, mutta kovasti harjoittelemalla varmaa pääsen mukaan.

Hyvän Tuulen kuoron ohjelmisto on ollut sellaista, mistä olen  pitänyt. Nyt olen päässyt toteuttamaan omaa unelmaani hyvässä porukassa. Kaannustan muitakin laulusta kiinnostuneita tulemaan mukaan hyvään toimintaan. Kannatta joskus ylittää kynnys, se antaa sisältöä ja virkeyttä elämään.

Hyväntuulisena on mukava toimia ryhmässä !

Terv Miia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s